Η Ακαδημία Topspin Epirus Tennis Center ιδρύθηκε και λειτούργησε τον Οκτώβριο του 2018 σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Κάτω Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων, πλησίον της Περιφερειακής Οδού Ιωαννίνων.

Διαθέτει τρία υπερσύγχρονα κλειστά γήπεδα τένις, με σκληρή επιφάνεια, στα οποία μπορούν να παίξουν τένις αθλητές όλων των επιπέδων και όλων των ηλικιών.

Στόχος της ακαδημίας είναι να προβάλλει και να προωθήσει το πανέμορφο άθλημα του τένις και παράλληλα να δημιουργήσει μια ενεργή κοινότητα, η οποία θα έχει ως πρώτο μέλημα τον αθλητισμό. 

Στο Topspin έρχονται αθλητές όλων των ηλικιών και των επιπέδων και έχουμε ήδη δημιουργήσει μια πολύ μεγάλη και ωραία παρέα.


Το όραμά μας

Δημιουργήσαμε το Topspin Epirus Tennis Center για να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλους τους φίλους του αθλήματος να βρουν ένα σημείο, στο οποίο να παίζουν το αγαπημένο τους άθλημα με ασφάλεια και μακριά απο τις έγνοιες του καιρού. 

Παράλληλα, μεγάλη μας επιθυμία είναι να προσελκύσουμε νέους φίλους αυτού του υπέροχου αθλήματος, να το μάθουν και να το αγαπήσουν!

Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις μικρές ηλικίες συνδυάζοντας την εκμάθηση τένις με τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την δημιουργία αθλητικής κουλτούρας, ώστε κάθε παιδί να διαμορφώσει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. 

Γνωρίστε την ομάδα μας

Αριστοτέλης Ντάλιας

Επικεφαλής Προπονητής

Πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ και της Σχολής προπονητών τένις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (1ος στη συνολική βαθμολογία ανάμεσα σε 72 άτομα). Έχει πλούσια προπονητική εμπειρία, καθώς έχει εργαστεί σε Α.Ο Ταταύλα, Φθιωτικο Όμιλο αντισφαίρισης, Όμιλο Αντισφαίρισης Άρτας, Όμιλο Αντισφαίρισης Ιωαννίνων, Ακαδημία Αντισφαίρισης Ιωαννίνων κ.α., ενώ για 6 μήνες βρέθηκε στο T.C.VIJHERHOF στο Βέλγιο όπου παρακολούθησε διεθνή σεμινάρια.
Παίκτης εθνικών αποστολών για 6 χρόνια, με πλήθος συμμετοχών σε διεθνή junior και professional tournaments, καθώς και 2ος στην πανελλήνια κατάταξη under 14. Η προπονητική του καριέρα περιλαμβάνει πολλές εγχώριες και διεθνείς επιτυχίες και ειδικότερα:
> Προπονητής εθνικής ομάδας κορίτσια κάτω των 18 ετών το 2008 που κατέκτησαν την 7η θέση στην Ευρώπη,
>Προπονητής των επαγγελματιών αθλητών Μανεκα Αθανάσιου και Μαλάμου Ελπίδας με ATP και WTA βαθμολογία,
> Προπονητής των αθλητών Μανεκα, Τζελη με junior ITF βαθμολογία
> Προπονητής του αθλητή Μανεκα Αθανάσιου πρωταθλητή Ελλάδος στα διπλά
> Προπονητής των αθλητριών Κορδολαιμη Ελενας κ Σιλεουνη Σιμονας με πρώτες Πανελλήνιες νίκες στις κατηγορίες κορίτσια under14 κ under18
>Προπονητής του αθλητή Πανουλα Ορέστη με δεύτερη πανελλήνια θέση under 16
> Προπονητής του αθλητή Μανεκα Αθανάσιου με 4η πανελλήνια νίκη under 18
> Προπονητής του αθλητή Βαρδάκη Βασίλη με 5η κ 9η πανελλήνια νίκη under16
>Προπονητής της αθλήτριας Ιωαννίδη Άριας με 9η Πανελλήνια νίκη under 14
> Ενωσιακες νίκες με τους αθλητές Μανεκα, Βαρδάκη,Ιωαννίδη, Κωνσταντη, Τζούμπα, Ντάλια, Σπύρου, Ζιώγα
Από το 2018 είναι ιδιοκτήτης της ακαδημίας τένις TOPSPIN EPIRUS TENNIS CENTER, που δραστηριοποιείται στα Ιωάννινα και περιλαμβάνει κλειστά, θερμαινόμενα γήπεδα τένις.


Χαρά Τζώρτζη

Προπονήτρια -Υπεύθυνη Baby και mini tennis

 Απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και απόφοιτη της Σχολής Προπονητών Αντισφαίρισης Γ' Κατηγορίας.

Εργάστηκε 5 χρόνια στην Ακαδημία Αντισφαίρισης Ιωαννίνων ως προπονήτρια.

Είναι πρωταθλήτρια της Δ' Ένωσης Τένις στις κατηγορίες Κ10, Κ12, Κ14 και Κ16, έχει συμμετάσχει σε διεθνή τουρνουά, ενώ είναι κάτοχος σεμιναρίων mini tennis.

Έχει συμμετάσχει σε Πανελλήνια και Πανελλαδικά πρωταθλήματα, έχοντας πετύχει την είσοδο στις 16 κορυφαίες τενίστριες πανελλαδικά.


Ανδρέας Στεργίου

Προπονητής

 Απόφοιτος Σχολής Προπονητών με εμπειρία στην προπονητική από το 2012. Ως αθλητής έχει συμμετάσχει σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά της ATP, ενώ έχει πετύχει πανελλήνιες νίκες σε μονά και διπλά.


Χάρης Βαλάρης

Προπονητής

Πτυχιούχος σχολής Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και πτυχιούχος προπονητικής τεννις (Ι.Ε.Κ. Ακμή). 20ετη εμπειρία ως προπονητής, μεταξύ άλλων σε Όμιλο Αντισφαίρισης Κέρκυρας, Ολυμπιακό Στάδιο Αθηνών, Όμιλο Αντισφαίρισης Σερρών, Όμιλο Αντισφαίρισης Καλαμαριάς, Ο.Ο.Α Ηρακλείου κ.α. Πολλές διακρίσεις σε ενωσιακα πρωταθλήματα και πανελλαδικά σε μόνα και δίπλα


Στράτος Καπρινιώτης

Γυμναστής

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής. Έχει εργαστεί ως προπονητής φυσικής κατάστασης σε στίβο και ποδόσφαιρο, ενώ αποτελεί συνεργάτη του Topspin Epirus Tennis Centerαπό την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του