Η απόφαση για τα επιπλέον περιοριστικά μέτρα στην Π.Ε. Ιωαννίνων ΔΕΝ επηρεάζει το Topspin

2020-10-08

Μετά την επιβολή έκτακτων περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Ιωαννιτών για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID, κάνουμε γνωστό ότι τα μέτρα αυτά ΔΕΝ επηρεάζουν την λειτουργία του Topspin Epirus Tennis Center και ως εκ τούτου οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά, με την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων που εδώ και αρκετούς μήνες όλοι τηρούμε.

Στις περιοχές που εφαρμόζονται έκτακτα περιοριστικά μέτρα (όπως ο Δήμος Ιωαννιτών από σήμερα έως και τις 12/10) οι προπονήσεις μπορούν να γίνονται, είτε ατομικά, είτε σε μικρά γκρουπ έως 9 ατόμων, σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Παράλληλα, η χρήση της μάσκας στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις είναι υποχρεωτική, με εξαίρεση τους αθλητές και προπονητές, ενώ στην εγκατάσταση επιτρέπονται (με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί) 37 άτομα τη στιγμή που κάθε ώρα μέσα στις εγκαταστάσεις μας βρίσκονται το πολύ έως 20.

Έχοντας σε πρώτη προτεραιότητα την δημόσια υγεία και με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης παρακαλούμε όλους τους φίλους και τις φίλες να τηρούν πιστά τα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Είναι πάρα πολύ σημαντικό να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να δείξουμε για μια ακόμη φορά υπευθυνότητα.

Στο Topspin Epirus Tennis Center από την πρώτη στιγμή εφαρμόζουμε και συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε πιστά τα όσα προβλέπονται από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Αυτό κάνουν και όλα τα μέλη μας και θα συνεχίσουμε για όσο χρειαστεί.