Οι πρώτες διακρίσεις του 2020 για αθλητές και αθλήτριες του Topspin!

2020-01-23

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των αθλητών και αθλητριών του TOPSPIN στη νέα αγωνιστική χρονιά.

Στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα που έγινε στην Άρτα για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 12-16 ετών το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το TOPSPIN συμμετείχε με 4 αθλητές και αθλήτριες. Η Ναταλία Γκαρτζονίκα κατέκτησε την 1η θέση στην ηλικία των 12 ετών ενώ την 3η θέση κατέκτησε ο Παύλος Κωνσταντής. Στα προημιτελικά σταμάτησε η πορεία του Χρήστου Ντάλια, ενώ στους αγώνες συμμετείχε η αθλήτρια μας Χρύσα Μαρκαντωνάτου.

«Η πρώτη εβδομάδα αγώνων κύλησε πολύ καλά για τους αθλητές και τις αθλήτριες του TOPSPIN. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τις εμφανίσεις τους, καθώς προσπάθησαν και απέδειξαν ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να έχουν μέλλον. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε συστηματικά, ώστε να αναδείξουμε την καλύτερη πλευρά όλων των αθλητών μας!» αναφέρει σε δήλωσή του ο επικεφαλής προπονητής του TOPSPIN, Αριστοτέλης Ντάλιας.

Εδώ ξεκινά το κείμενό σας. Κάντε κλικ και αρχίστε να πληκτρολογείτε. Θε νυμκυαμ σορρυμπιθ θε πρω δωλορε μελιορε ασυσαμ συμ ετ ιυφαρεθ ρεσυσαβο ραθιονιβυς θε παυλω λεγενδως σωνσεπθαμ ναμ ναθυμ αλιενυμ ανσιλλαε ιν συμ φιδιτ κυαερενδυμ εαμ συ φελ αν εραντ σανστυς ιυδισαβιτ εσε νοφυμ μολεστιε υθ μελ ιδ κυο θεμπορ περσιπιθυρ κυο νεμωρε δεσερυισε ιδ ιδ φις αεκυε σριβενθυρ αλτερα δεθραξιθ προδεσεθ μεα ει ευ μελ δεσωρε μαιορυμ σαλε περτινασια.